Een sfeervol kantoor met kunstbeplanting

Je wilt je kantoor aankleden met planten, maar er komt weinig daglicht binnen of je hebt simpelweg geen groene vingers. De oplossing? Onze kunstbeplanting van hoge kwaliteit zijde. Daarmee geven we jouw kantoorruimte dezelfde sfeer en uitstraling als die van echte beplanting.

Voordelen van kunstbeplanting

Met kunstbeplanting creëer je een huiselijke sfeer in je kantoorruimte én ervaar je veel gemak bij het onderhoud. Doordat de kwaliteit de afgelopen jaren steeds beter is geworden, is ‘kunstgroen’ bijna niet meer te onderscheiden van echte interieurbeplanting. Kies je voor bomen? Dan zijn de stammen van echt hout voor een nog levendiger effect.

Impressie

Kunstbeplanting

Alle (planten)soorten en maten

Of je jouw kantoorruimte nu graag opfleurt met kleine of grote planten; je hebt de keuze uit allerlei soorten. Die bezorgen we met bijpassende plantenbakken die helemaal naar jouw wens zijn. Of wat dacht je van een groene wand met kunstplanten? We komen bij je langs om je te adviseren over de beste opties voor jouw ruimte. Vervolgens stellen we samen een plan op. Zo geniet je snel van een natuurlijke werkplek.

Direct aan de slag met jouw kantoorruimte?

© 2023 Smulders Interieurbeplanting. Webdesign: MEGANMEDIA