Onderhoud en verzorging van jouw kantoorgroen

Wil je er zeker van zijn dat jouw interieurbeplanting met hydrocultuur er altijd mooi bijstaat én lang meegaat? Laat een van onze groenspecialisten je planten onderhouden en verzorgen. Een extra voordeel: je krijgt een vast aanspreekpunt met veel kennis en ervaring.

Mogelijkheden voor onderhoud en verzorging

Met ons onderhoud bespaar je tijd en geld én krijgt de interieurbeplanting altijd de juiste verzorging. Je hebt de keuze uit maandelijks of kwartaalonderhoud. Bij beide opties reinigen we de planten en binden we ze op. Waar nodig snoeien we ze en bestrijden we ziektes en ongedierte. Elk kwartaal voegen we vloeibare bemesting toe. Kies je voor maandelijks onderhoud? Dan geven we de planten ook water én krijg je een tweejarige plantgarantie.

Maandelijks onderhoud is de beste keuze als …

Kwartaalonderhoud is de beste keuze als …

Prijzen vergelijken voor onderhoud

Ben je benieuwd naar de kosten van ons onderhoud? Of maak je al gebruik van de diensten van een groenspecialist en wil je prijzen vergelijken om kosten te besparen? We helpen je graag! Vul het contactformulier hieronder in en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail met de prijs van het onderhoud. Mogen we voor je aan de slag? Dan plannen we direct een afspraak in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    © 2023 Smulders Interieurbeplanting. Webdesign: MEGANMEDIA